Advertisement

Κατερίνα Καινούργιου Παρα Πεντε / ΕΙΠΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ... ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ... / Άλλαξε παπούτσια on air και λίγο μετά είχε ένα αποκαλυπτικό ατύχημα.

Κατερίνα Καινούργιου Παρα Πεντε / ΕΙΠΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ... ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ... / Άλλαξε παπούτσια on air και λίγο μετά είχε ένα αποκαλυπτικό ατύχημα.. Η κατερίνα καινούργιου θα εμφανιστεί στη νέα τηλεοπτική σειρά του epsilon, με τίτλο «για πάντα παιδιά». Πριν δώσει ένα διαφημιστικό διάλειμμα η κατερίνα καινούργιου, ρώτησε τον σώζοντα αν θα μείνει στην παρέα τους και ακολούθησε ο απολαυστικός διάλογος σε βλέπω ότι… απλώνεσαι! Μπράβο κατερίνα μου, τα κατάφερες και από ότι βλέπω και τα νούμερα τηλεθέασης τσιμπάνε σιγά σιγά. Ιδιαίτερα ενοχλημένη εμφανίστηκε η κατερίνα καινούργιου και οι συνεργάτες της σήμερα το πρωί με την εκπομπή της ιωάννας μαλέσκου. Άλλαξε παπούτσια on air και λίγο μετά είχε ένα αποκαλυπτικό ατύχημα.

Η κατερίνα καινούργιου άφησε τον καλεσμένο της και τους τηλεθεατές της εκπομπής της με το στόμα ανοιχτό. Πρόκειται για το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου με το σενάριο να θέλει την κατερίνα. Η απάντηση της σμαράγδας καρύδη για το αν θα επιστρέψει η σειρά. Η παρουσιάστρια η οποία έχει. Πώς ήταν η κατερίνα καινούργιου το 2007 και σε ποια τηλεοπτική σειρά του mega την είχαμε δει ως μελαχρινή;

Ζέτα Μακρυπούλια
Ζέτα Μακρυπούλια from www.myastro.gr
Πριν δώσει ένα διαφημιστικό διάλειμμα η κατερίνα καινούργιου, ρώτησε τον σώζοντα αν θα μείνει στην παρέα τους και ακολούθησε ο απολαυστικός διάλογος σε βλέπω ότι… απλώνεσαι! Γαρουφαλλιά ή «κοντή» (κατερίνα θεοχάρη). Η άγγελα από το παρά πέντε όπως δεν την έχετε ξανά δει. Η κατερίνα θεοχάρη, που έγινε ευρέως γνωστή ως η «κοντή» του παρά πέντε, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή φτιάξε καφέ να στα πω και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως σήμερα εξακολουθεί να η φωτογραφία της κατερίνα καινούργιου με τον φίλιππο τσαγκρίδη για την ημέρα των ερωτευμένων. Με την επιστροφή από τις διαφημίσεις, η κατερίνα καινούργιου έδειξε τη σοκολάτα που της έφερε ο σώζων. «σας ευχαριστώ για τα περαστικά σας αγαπημένοι μου! «βλεπόμαστε και εκτός τηλεόρασης με τα παιδιά, αλλά έτσι όλοι μαζί τηλεοπτικά είχαμε να βρεθούμε 14 χρόνια. Ο πατέρας της δημήτρης, είναι επιχειρηματίας ενώ η μητέρα της, θάλεια, πρώην αεροσυνοδός.

Η παρουσιάστρια είχε κάνει ένα μικρό πέρασμα από την πετυχημένη σειρά στο παρά πέντε.

Δείτε τι φωτογραφίες και διαλέξτε μόνοι σας… Μπράβο κατερίνα μου, τα κατάφερες και από ότι βλέπω και τα νούμερα τηλεθέασης τσιμπάνε σιγά σιγά. Πρόκειται για το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου με το σενάριο να θέλει την κατερίνα. Eξoργισμένη η κατερίνα καινούργιου με την ανθή σαλαγκούδη επειδή απέφυγε με. Όταν η κατερίνα καινούργιου έπαιζε στο «παρά πέντε». Mία απίστευτη ατάκα ανέφερε η κατερίνα καινούργιου στον αέρα της εκπομπής, ευτυχείτε σε καλεσμένο της. Η κατερίνα θεοχάρη, που έγινε ευρέως γνωστή ως η «κοντή» του παρά πέντε, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή φτιάξε καφέ να στα πω και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως σήμερα εξακολουθεί να η φωτογραφία της κατερίνα καινούργιου με τον φίλιππο τσαγκρίδη για την ημέρα των ερωτευμένων. Πώς ήταν η κατερίνα καινούργιου το 2007 και σε ποια τηλεοπτική σειρά του mega την είχαμε δει ως μελαχρινή; Με την επιστροφή από τις διαφημίσεις, η κατερίνα καινούργιου έδειξε τη σοκολάτα που της έφερε ο σώζων. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και το 2007 με την κατερίνα, όταν. Καλεσμένος της ήταν ο σώζων παλαίστρος χάρος και είχαν έναν απολαυστικό διάλογο! Το ύψος της μετρήσανε, την ηλικία της την είπανε… και η ηθοποιός ήταν χαμογελαστή, χαμογελαστή! Η αγάπη της κατερίνας καινούργιου για την μόδα είναι γνωστή.

Έχω σχέση 2.5 χρόνια, είμαι πάρα πολύ καλά! Περνάς ωραία;» ο σώζων είπε: « θα μείνεις στην παρέα μας; Γεννήθηκε την 1η μαΐου του 1985 στην αθήνα και μεγάλωσε στην πεύκη αττικής. Σχεδόν αγνώριστη η κατερίνα καινούργιου, 11 χρόνια πριν, όταν έκανε το πρώτο της guest στην πετυχημένη του σειρά «παρά πέντε» (δείτε το βίντεο).

Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Σχεδιάζουν το ...
Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Σχεδιάζουν το ... from i1.wp.com
Πέρασε από πολλά και διάφορα στάδια ώστε να τα βρει με τον εαυτό της και να καταλήξει στην εικόνα. Πριν δώσει ένα διαφημιστικό διάλειμμα η κατερίνα καινούργιου, ρώτησε τον σώζοντα αν θα μείνει στην παρέα τους και ακολούθησε ο απολαυστικός διάλογος σε βλέπω ότι… απλώνεσαι! Η κατερίνα εδώ και 3 εβδομάδες περπατάει στους διαδρόμους του έψιλον σαν γύφτικο σκεπάρνι! Άλλαξε παπούτσια on air και λίγο μετά είχε ένα αποκαλυπτικό ατύχημα. Aν είναι δυνατόν!» είπε η κατερίνα θεοχάρη, γνωστή σε όλους μας ως «κοντή» από το «παρά πέντε», η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της κατερίνας καινούργιου! Mία απίστευτη ατάκα ανέφερε η κατερίνα καινούργιου στον αέρα της εκπομπής, ευτυχείτε σε καλεσμένο της. Καλεσμένος της ήταν ο σώζων παλαίστρος χάρος και είχαν έναν απολαυστικό διάλογο! Η παρουσιάστρια είχε κάνει ένα μικρό πέρασμα από την πετυχημένη σειρά στο παρά πέντε.

Η κατερίνα θεοχάρη, που έγινε ευρέως γνωστή ως η «κοντή» του παρά πέντε, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή φτιάξε καφέ να στα πω και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως σήμερα εξακολουθεί να η φωτογραφία της κατερίνα καινούργιου με τον φίλιππο τσαγκρίδη για την ημέρα των ερωτευμένων.

Χθες βράδυ σας ενημερώσαμε για το guest ρόλο που θα έχει η κατερίνα καινούργιου στη νέα τηλεοπτική σειρά του epsilon, με τίτλο «για πάντα σε ένα από τα τελευταία επεισόδια της αγαπημένης σειράς «στο παρά πέντε» του γιώργου καπουτζίδη η κατερίνα έπαιρνε το μικρόφωνο και έπαιρνε. «σας ευχαριστώ για τα περαστικά σας αγαπημένοι μου! Εκρηκτική ξανθιά ή εκρηκτική καστανή; Καλεσμένος της ήταν ο σώζων παλαίστρος χάρος και είχαν έναν απολαυστικό διάλογο! Η κατερίνα καινούργιου έγραψε στο twitter της: Πριν δώσει ένα διαφημιστικό διάλειμμα η κατερίνα καινούργιου, ρώτησε τον σώζοντα αν θα μείνει στην παρέα τους και ακολούθησε ο απολαυστικός διάλογος σε βλέπω ότι… απλώνεσαι! Η αγάπη της κατερίνας καινούργιου για την μόδα είναι γνωστή. Έχω σχέση 2.5 χρόνια, είμαι πάρα πολύ καλά! Άλλαξε παπούτσια on air και λίγο μετά είχε ένα αποκαλυπτικό ατύχημα. Για την κατερίνα καινούριου «χύθηκε» πάρα πολύ «μελάνι». Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και το 2007 με την κατερίνα, όταν. Όταν η κατερίνα καινούργιου έπαιζε στο «παρά πέντε». Σχεδόν αγνώριστη η κατερίνα καινούργιου, 11 χρόνια πριν, όταν έκανε το πρώτο της guest στην πετυχημένη του σειρά «παρά πέντε» (δείτε το βίντεο).

Η κατερίνα καινούργιου μελαχρινή και αγνώριστη όταν εμφανίστηκε στο «παρά πέντε». Πρόκειται για το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου με το σενάριο να θέλει την κατερίνα. Εκεί θα δούμε την παρουσιάστρια να υποδύεται τον… εαυτό της και όλοι ανυπομονούν να τη δουν σε μία τέτοια πρόκληση. Ιδιαίτερα ενοχλημένη εμφανίστηκε η κατερίνα καινούργιου και οι συνεργάτες της σήμερα το πρωί με την εκπομπή της ιωάννας μαλέσκου. Καλεσμένος της ήταν ο σώζων παλαίστρος χάρος και είχαν έναν απολαυστικό διάλογο!

Άνθιμος Ανανιάδης - Κατερίνα Παπαθεοχάρη: Ένα μήνα μαζί ...
Άνθιμος Ανανιάδης - Κατερίνα Παπαθεοχάρη: Ένα μήνα μαζί ... from www.tlife.gr
« θα μείνεις στην παρέα μας; Καλεσμένος της ήταν ο σώζων παλαίστρος χάρος και είχαν έναν απολαυστικό διάλογο! Η παρουσιάστρια είχε κάνει ένα μικρό πέρασμα από την πετυχημένη σειρά στο παρά πέντε. Η άγγελα από το παρά πέντε όπως δεν την έχετε ξανά δει. Καλεσμένος στο ευτυχείτε ήταν σήμερα ο σώζων παλαίστρος με την επιστροφή από τις διαφημίσεις, η κατερίνα καινούργιου έδειξε τη σοκολάτα που της έφερε ο σώζων, με τον γρηγόρη. Για την κατερίνα καινούριου «χύθηκε» πάρα πολύ «μελάνι». «σας ευχαριστώ για τα περαστικά σας αγαπημένοι μου! Χθες βράδυ σας ενημερώσαμε για το guest ρόλο που θα έχει η κατερίνα καινούργιου στη νέα τηλεοπτική σειρά του epsilon, με τίτλο «για πάντα σε ένα από τα τελευταία επεισόδια της αγαπημένης σειράς «στο παρά πέντε» του γιώργου καπουτζίδη η κατερίνα έπαιρνε το μικρόφωνο και έπαιρνε.

Το ύψος της μετρήσανε, την ηλικία της την είπανε… και η ηθοποιός ήταν χαμογελαστή, χαμογελαστή!

Εκρηκτική ξανθιά ή εκρηκτική καστανή; Η αγάπη της κατερίνας καινούργιου για την μόδα είναι γνωστή. Δείτε τι φωτογραφίες και διαλέξτε μόνοι σας… Σχεδόν αγνώριστη η κατερίνα καινούργιου, 11 χρόνια πριν, όταν έκανε το πρώτο της guest στην πετυχημένη του σειρά «παρά πέντε» (δείτε το βίντεο). Η εκρηκτική ξανθιά κατερίνα καινούργιου, είχε κάνει μια guest εμφάνιση στο τελευταίο επεισόδιο του παρά πέντε, όπου υποδύθηκε μια καστανή ρεπόρτερ! « θα μείνεις στην παρέα μας; Πέρασε από πολλά και διάφορα στάδια ώστε να τα βρει με τον εαυτό της και να καταλήξει στην εικόνα. Η κατερίνα εδώ και 3 εβδομάδες περπατάει στους διαδρόμους του έψιλον σαν γύφτικο σκεπάρνι! Καλεσμένος της ήταν ο σώζων παλαίστρος χάρος και είχαν έναν απολαυστικό διάλογο! Πώς ήταν η κατερίνα καινούργιου το 2007 και σε ποια τηλεοπτική σειρά του mega την είχαμε δει ως μελαχρινή; Η κατερίνα καινούργιου άφησε τον καλεσμένο της και τους τηλεθεατές της εκπομπής της με το στόμα ανοιχτό. Η απάντηση της σμαράγδας καρύδη για το αν θα επιστρέψει η σειρά. Η κατερίνα καινούργιου συμμετείχε στη σειρά παρά πέντε, πριν από 14 χρόνια και η εικόνα της είναι διαφορετική από τη σημερινή.

Πριν δώσει ένα διαφημιστικό διάλειμμα η κατερίνα καινούργιου, ρώτησε τον σώζοντα αν θα μείνει στην παρέα τους ένας καφές δεν είναι κακό κατερίνα καινούργιου. Με αφορμή τις δηλώσεις του παύλου γαλακτερού που προέβαλαν στην εκπομπή της από τη συνέντευξη που είχε δώσει χθες ο πρώην παίκτης του survivor στο love it.

Posting Komentar

0 Komentar