Advertisement

Macron Tokat - Gu33hzow Ewjsm / Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Macron Tokat - Gu33hzow Ewjsm / Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron ziyaret ettiği valence'de bir göstericinin tokatlı protestosuna maruz kaldı. Fransa cumhurbaşkanı macron, drome bölgesini ziyaretinde, slogan atan bir kişi tarafından tokat yedi. Macron, bariyerlerin arkasında bulunan insanlara yaklaştığı sırada, kahrolsun macron yönetimi diyen bir kişinin tokadına maruz kaldı. Güvenlik görevlileri bu kişiye hemen müdahale edip macron'u da olay yerinden uzaklaştırdı. Emmanuel macron, kalabalığa tokalaşmak için yaklaştığı sırada tokatlı saldırıya uğradı.

Macron yeşil tişörtlü, gözlüklü ve yüz maskeli bir kişiyi selamlamak için elini uzattı. Emmanuel macron, kalabalığa tokalaşmak için yaklaştığı sırada tokatlı saldırıya uğradı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Protestocunun tokat atmadan önce 'kahrolsun macron yönetimi' (a bas la macronie) diye bağırdığı duyuldu. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, ülkede yaptığı bir resmi ziyaret sırasında bir kişinin tokatlı saldırısına uğradı.

Gqzzpumlaekxzm
Gqzzpumlaekxzm from haberiara.com
Macron yeşil tişörtlü, gözlüklü ve yüz maskeli bir kişiyi selamlamak için elini uzattı. Macron'a tokat atan kişiyi yere yatıran güvenlik güçleri, macron'u olay yerinden uzaklaştırdı. Seçim kampanyası için drome bölgesini ziyaret eden fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, bir kişi tarafından tokatlandı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, drome'da katıldığı bir etkinlikte saldırıya uğradı. Kimliği belirlenemeyen bir saldırgan macron'a tokat attı. Korumaların araya girmekte geciktiği olayda yetkililer 2 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Bu mücadeleyi hiç bir zaman cumhurbaşkanı'nın yaklaştığı kişi, bir eliyle kolunu tuttuğu macron'a diğer eliyle tokat atmıştı. Macron'a atılan tokat sonrasında yapılan açıklamalarda, macron'a destek verici paylaşımlar yapıldı.

Bölgenin belediye başkanı xavier angeli, franceinfo radyo kanalına.

Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, drome'da katıldığı bir etkinlikte saldırıya uğradı. Fransa cumhurbaşkanı macron'a tokat fransa cumhurbaşkanı macron, drome'da katıldığı bir etkinlikte saldırıya uğradı. Bölgenin belediye başkanı xavier angeli, franceinfo radyo kanalına. Macron, bariyerlerin arkasında bulunan insanlara yaklaştığı sırada, kahrolsun macron yönetimi diyen bir kişinin tokadına maruz kaldı. Fransa cumhurbaşkanı macron, seçim kampanyası kapsamında gerçekleştirdiği bir o sırada bariyer arkasında duran bir şahıs macron'a tokat atarak karşılık verdi. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron ziyaret ettiği valence'de bir göstericinin tokatlı protestosuna maruz kaldı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, ülkenin kimliği belirlenemeyen bir saldırgan macron'a tokat attı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, drome bölgesini ziyaretinde bir kişi tarafından tokatlandı. Kimliği belirlenemeyen bir saldırgan macron'a tokat attı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron'a yönelik skandal bir saldırı ülkenin drome bölgesini ziyarete giden macron, kalabalıkta bulunan bir kişiye yaklaştığı sırada ani bir. Görüntülerde, tokat atarken ne söylediği tam anlaşılamayan kişinin, cümlesini kahrolsun macronculuk şeklinde bitirdiği işitiliyor. Macron, cumhuriyette makamlara saygı gösterilmeli. Fransa cumhurbaşkanı macron, drome bölgesini ziyaretinde, slogan atan bir kişi tarafından tokat yedi.

Bu mücadeleyi hiç bir zaman bırakmayacağım. Kimliği belirlenemeyen bir saldırgan macron'a tokat attı. Macron, geçen hafta lot bölgesine 2 günlük ziyaret gerçekleştirmişti. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, drome bölgesini ziyaretinde bir kişi tarafından tokatlandı. Söz konusu kişinin macron'a tokat attığı an saniye saniye çevredeki kameralar tarafından kayıt altına alındı.

Macron A Tokat Gazete Manifesto
Macron A Tokat Gazete Manifesto from gazetemanifesto.com
Seçim kampanyası için drome bölgesini ziyaret eden fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, bir kişi tarafından tokatlandı. Protestocunun tokat atmadan önce 'kahrolsun macron yönetimi' (a bas la macronie) diye bağırdığı duyuldu. Fransa cumhurbaşkanı macron, drome bölgesini ziyaretinde, slogan atan bir kişi tarafından tokat yedi. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, drome bölgesini ziyaretinde bir kişi tarafından tokatlandı. Söz konusu kişinin macron'a tokat attığı an saniye saniye çevredeki kameralar tarafından kayıt altına alındı. Bu mücadeleyi hiç bir zaman cumhurbaşkanı'nın yaklaştığı kişi, bir eliyle kolunu tuttuğu macron'a diğer eliyle tokat atmıştı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, drome bölgesini ziyaretinde bir kişi tarafından tokatlandı. Korumaların araya girmekte geciktiği olayda yetkililer 2 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Güvenlik görevlileri bu kişiye hemen müdahale edip macron'u da olay yerinden uzaklaştırdı.

Macron yeşil tişörtlü, gözlüklü ve yüz maskeli bir kişiyi selamlamak için elini uzattı. Görüntülerde, tokat atarken ne söylediği tam anlaşılamayan kişinin, cümlesini kahrolsun macronculuk şeklinde bitirdiği işitiliyor. Emmanuel macron, kalabalığa tokalaşmak için yaklaştığı sırada tokatlı saldırıya uğradı. Kimliği belirlenemeyen bir saldırgan macron'a tokat attı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, drome'da katıldığı bir etkinlikte saldırıya uğradı. Bu mücadeleyi hiç bir zaman bırakmayacağım. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron ziyaret ettiği valence'de bir göstericinin tokatlı protestosuna maruz kaldı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, güneydoğu fransa gezisi sırasında bir kişi tarafından tokatlandı. Kimliği belirlenemeyen bir saldırgan cumhurbaşkanı macron'a tokat attı. Olayın ardından iki kişi gözaltına alındı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron'a yönelik skandal bir saldırı ülkenin drome bölgesini ziyarete giden macron, kalabalıkta bulunan bir kişiye yaklaştığı sırada ani bir. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, ülkede yaptığı bir resmi ziyaret sırasında bir kişinin tokatlı saldırısına uğradı. Çevredeki bir kişi macron'a tokat attı.

Fransız siyasetçilerden olaya ilişkin kınama mesajları geliyor. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, drome bölgesini ziyaretinde bir kişi tarafından tokatlandı. Macron, cumhuriyette makamlara saygı gösterilmeli. Protestocunun tokat atmadan önce 'kahrolsun macron yönetimi' (a bas la macronie) diye bağırdığı duyuldu. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron'a yönelik skandal bir saldırı ülkenin drome bölgesini ziyarete giden macron, kalabalıkta bulunan bir kişiye yaklaştığı sırada ani bir.

4exwj0oqlvnhom
4exwj0oqlvnhom from img.piri.net
Görüntülerde, tokat atarken ne söylediği tam anlaşılamayan kişinin, cümlesini kahrolsun macronculuk şeklinde bitirdiği işitiliyor. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, drome bölgesini ziyaretinde şok bir tepkiyle karşılaştı. Macron yeşil tişörtlü, gözlüklü ve yüz maskeli bir kişiyi selamlamak için elini uzattı. Fransa cumhurbaşkanı macron, seçim kampanyası için gerçekleştirdiği bir ziyaret esnasında saldırıya uğradı. Seçim kampanyası için drome bölgesini ziyaret eden fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, bir kişi tarafından tokatlandı. Fransa cumhurbaşkanı macron'a tokat fransa cumhurbaşkanı macron, drome'da katıldığı bir etkinlikte saldırıya uğradı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, drome bölgesindeki bir ziyareti sırasında kalabalığı selamlarken bir kişinin fiziksel saldırısına uğradı. Fransa cumhurbaşkanı macron, drome bölgesini ziyaretinde, slogan atan bir kişi tarafından tokat yedi.

Macron'un saldırıya uğradığı anlar saniye saniye görüntülendi.

Bölgenin belediye başkanı xavier angeli, franceinfo radyo kanalına. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, drome bölgesini ziyaretinde şok bir tepkiyle karşılaştı. Kimliği belirlenemeyen bir saldırgan macron'a tokat attı. Fransa cumhurbaşkanı macron, drome bölgesini ziyareti sırasında bir kişinin saldırısına uğradı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, drome'da katıldığı bir etkinlikte saldırıya uğradı. Macron'a tokat atan kişiyi yere yatıran güvenlik güçleri, macron'u olay yerinden uzaklaştırdı. Korumaların araya girmekte geciktiği olayda yetkililer 2 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Görüntülerde, tokat atarken ne söylediği tam anlaşılamayan kişinin, cümlesini kahrolsun macronculuk şeklinde bitirdiği işitiliyor. Güvenlik görevlileri bu kişiye hemen müdahale edip macron'u da olay yerinden uzaklaştırdı. Fransa cumhurbaşkanı macron , drome'da katıldığı bir etkinlik sırasında bir kişinin tokatlı saldırısına uğradı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Macron, bariyerlerin arkasında bulunan insanlara yaklaştığı sırada, kahrolsun macron yönetimi diyen bir kişinin tokadına maruz kaldı. Çevredeki bir kişi macron'a tokat attı.

Bu mücadeleyi hiç bir zaman cumhurbaşkanı'nın yaklaştığı kişi, bir eliyle kolunu tuttuğu macron'a diğer eliyle tokat atmıştı macron. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, ülkede yaptığı bir resmi ziyaret sırasında bir kişinin tokatlı saldırısına uğradı.

Posting Komentar

0 Komentar